SAS Travel Club

SAS Travel Club

Vi søger medlemmer

Vi Søger medlemmer eller andre der gennem SAS TRAVEL CLUB vil udleje deres ferielejlighed eller sommerhus. Ring / skriv til os og lad os sammen udarbejde en annonce til bladet. Annoncen er gratis, hvis du giver rabat.

Sponsorbarn i Afrika

RejsebeskrivelserOprettet af Jean-Claude 30 jan, 2016 12:25

En kuffert med sytøj, sav og hammer var en del af bagagen, da ægteparret Anne Lise og Klaus Warming besøgte Burkina Faso. Indholdet var til deres sponsorbarn.

HOLSTEBRO: I fem år har ægteparret Anne Lise og Klaus Warming haft en søn i Afrika -den i dag 19-årige Allesane Kabré. Hver måned har de sendt penge til Burkina Faso, 6000 kilometer fra deres hjem i Holstebro, for at støtte drengens skolegang. Det er sket gennem et sponsorat hos Børnefonden.

Sammen med 10 andre såkaldte sponsorforældre, som de ikke kendte på forhånd, tog de den 26 timer lange tur til Burkina Faso, efter at de i en annonce i Børnefondens blad blev opmærksomme på muligheden for at komme på en 16 dage lang tur til først Burkina Faso, ned gennem Togo, inden de sluttede i Ghana.

»Vi havde da tænkt, at det kunne være sjovt at besøge vores sponsorbarn, og da den her mulighed dukkede op, så tænkte vi, at det bare var med at slå til. Efter vi var holdt op med arbejde, havde vi jo tiden til det,« siger Klaus Warming.

Ser selv forskellen

Gennem alle årene har ægteparret fået tilsendt billeder og håndskrevne breve fra de varme himmelstrøg.

Nu behøver de ikke nøjes breve fra sponsorbarnet, men har ved selvsyn kunnet se den forskel, som deres hjælp har gjort.

»Det var dejligt at se. Vi har så meget, og de har så lidt. Vi vil gerne have, at de har det bedre, og der ved vi jo, at viden er lig med magt. Så hvis de kommer i skole, så har de bedre forudsætninger for at klare sig,« siger Klaus Warming.

Allesane Kabré var midt i en matematiktime, da Anne Lise og Klaus første gang så ham i klasselokalet, hvor han sad i sin skoleuniform sammen med 60 andre elever.  • Kommentarer(0)//members.sastravel.dk/#post81