SAS Travel Club

SAS Travel Club

Vi søger medlemmer

Vi Søger medlemmer eller andre der gennem SAS TRAVEL CLUB vil udleje deres ferielejlighed eller sommerhus. Ring / skriv til os og lad os sammen udarbejde en annonce til bladet. Annoncen er gratis, hvis du giver rabat.

EXTRA-PLADS.NU

SponsorerOprettet af Rudi Junghans 25 feb, 2009 13:57

EXTRA-PLADS.NU er, som navnet siger, Deres mulighed for at få ekstra plads til Deres gamle arkiver, sager, regnskaber, kontorartikler m.v. Vi tilbyder opbevaring i store, tyverisikrede, opvarmede lokaler, enten i aflåste containers, som palleopbevaring eller i 20-fods udendørscontainere.
EXTRA-PLADS.NU henvender sig hovedsageligt til erhvervslivet, der ønsker at få opbevaret deres effekter under ordentlige forhold og til konkurrencedygtige priser.
Deres effekter vil blive håndteret af professionelle flyttefolk, da vi samarbejder med et større flyttefirma, som har over 80 års erfaring. Derfor kan vi også tilbyde at afhente/levere Deres effekter, når De har brug for det.
Lageret er åbent alle hverdage mellem 7.30 og 14.00, men har de brug for at komme på andre tidspunkter, klarer vi også det. De skal blot ringe.
Har de noget, De ønsker opbevaret, og ved De ikke helt præcist, hvor meget, det drejer sig om, så ring på tlf. 43 43 81 81, og vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud.

Skriv til:Info@extra-plads.nu

  • Kommentarer(0)//members.sastravel.dk/#post7

Frederiksholm flytteforretning

SponsorerOprettet af Rudi Junghans 25 feb, 2009 13:49

Flytteforretningen Frederiksholm blev etableret første gang i 1923 med adresse i Sydhavnen.

Firmaet voksede og blev hurtigt kendt som ”dem med alle de orange flyttebiler”.

I 1988 var der en flyttebil og de trofaste kunder tilbage.

Og det var også i 1988, at den dengang 20 årige Søren Andersen købte firmaet.
Farven på bilerne er skiftet ud med en mere tidssvarende blå, og der er kommet flere af dem. Vi har nu eget domicil i Rødovre, og der er løbende blevet ansat folk under ekspansionen. Desuden er vi i år 2000 blevet til et aktieselskab.
Vi fornyer løbende vor vognpark, som i dag omfatter biler lige fra 2 til 18 tons. Vi har derfor en bil til en hvilken som helst opgave - stor som lille

Flytteforretningen FREDERIKSHOLM A/S bestrider alle typer flytninger, uanset om det drejer sig om private, erhverv eller flytninger til udlandet. Desuden tilbyder firmaet containeropbevaring af møbler, indbo og lignende i opvarmede, alarmsikrede lagerbygninger. Pakning og transport af værdifulde genstande er en anden type opgave, som FREDERIKSHOLM A/S har stor erfaring i.

Vores motto er, at ingen opgaver er for små og ingen for store. Alle kunder er lige velkomne, uanset om det drejer sig om en 1-værelses lejlighed eller et stort firma, der flytter til nyt domicil.

Rødovrevej 251 - 2610 Rødovre - Tlf: +45 40 17 33 33 - Fax: +45 36 45 13 13 |
info@frederiksholm.dk

Få tilsendt et vejledende tilbud

  • Kommentarer(0)//members.sastravel.dk/#post4

Vafffebageriet i Tivoli

SponsorerOprettet af Rudi Junghans 25 feb, 2009 13:44

En af de sidste danske nationalretter som stadig .....har godt tag i befolkningen, er den store gammeldags isvaffel, som vi gladeligt venter på i timelange køer. Men det er langt fra alle, der er værd at vente på.
...Vaffelbageriet i Tivoli derimod, er en suveræn femstjernet fornøjelse takket være ejeren, Knud Krætzmer, der har fundet sin farmors gamle opskrifter frem fra dengang Vaffelbageriet åbnede i 1906. Siden da har forretningen været drevet af samme familie, i øjeblikket med 3. og 4. generation i spidsen. Det rige udvalg af isvarianter er alle lavet i bageriets iskøkken, og der er sågar tænkt på landets mælkeallergikere, som kan spise sorbet-isen uden problemer. Her er kræset for alle detaljerne, og det er en fantastisk smagsoplevelse.

Konditori med hjemmelavede konditorkager og ægte hjemmelavet is, som er topanmeldt i aviserne. Specialiteter: vafler, pandekager, æbleskiver, isanretninger og varme, spirituøse drikke.

Oplev Halloween i Tivoli
Hvis du ikke har oplevet Halloween i Tivoli, skulle du prøve det i år. Tivoli i efterårsferien er fantastisk - haven er klædt om til Halloween, fyldt med feer, hekse og græskar. Som et specielt tilbud til børnefamilierne, kan man i år tage op til 2 børn gratis med i et vores store familieværelser. Halloween i Tivoli varer fra 10 - 19 oktober.

  • Kommentarer(0)//members.sastravel.dk/#post3